Publiks helgkasse 12-13 Mars ⭐ ⭐⭐

Tack alla fina gäster för ytterligare en helg med vår trerätters-helgkasse

Här kommer info om helgkassen vecka 10! Men håll utkik efter info om vad vi kör under Påskhelgen som kommer snart! Hjälp oss gärna att dela & sprida så att vi kan nå ut till fler ❤️

Vi ser redan fram emot nästa helg när vi kommer att köra på en riktig “sommarfavorit från Publik” som varmrätt! Vår populära bbq-kyckling med melonsallad!
Nytt för denna veckan är en “early bird-rabatt” på 10% om man bokar innan tisdag kl 20.00

Meny Publiks helgkasse v.10

Förrätt 

Gravad & kryddsotad pilgrimsmussla med avokado, hummerkött, 
gurka, tomatvinägrett, ingefära-majjo & espelette peppar 

Varmrätt

Publiks BBQ-glaserade kyckling med melonsallad med fetaost, 
tomat & koriander, chilimajo samt rostad potatis

Efterrätt

Mörk choklad-tarte, med creme chantilly (vispad vanilgrädde) 
samt kompott på karamelliserade körsbär


295:- per person

Extra tillval 135:- (lagom för två att dela)
“snacksbricka” innehållande: chips med Publiks “ranch-dipp”, marinerade oliver & fänkålssalami

Bokar detta gör man senast på onsdag kl 21 via vår hemsida eller via mail, info@publiklysekil.nu

Och man väljer vilken dag man vill hämta, Fredag 16-17 eller Lördag kl 15-17 (beroende på vilken dag man vill avnjuta maten)

Vi lagar & förbereder maten som vanligt så långt vi kan och överlämnar åt er att göra 
den sista touchen hemma, enligt våra bifogade instruktioner (Vi gör det så enkelt vi bara kan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *