Boka bord

Våra höstevent på Publik på Publik

PUBLIKS “HÖST & HUMMER-MIDDAG”
På våra middagar på övriga året vill vi erbjuda er det lilla extra. Vi sätter ihop menyer om flera serveringar & passande dryck för de som behagar. I oktober (Datum i okt 2-3 & 9-10) kommer det en extra uppsatt meny med förhoppningsvis egenfiskad hummer & lite murrigare smaker & råvaror som hör hösten till. Exempelvis vilt, svamp, höstgrönsaker och självklart den färskaste fisken från “LL91” i Lysekil. Man bokar enkelt via vår hemsida 17.00 eller 20.00 eller via vår mail. Priset på denna dundertrevliga middag är 595:- 

Missa inte PUBLIKS ASIATISKA
Vårt populära alternativ till julbord. Varje år i slutet av november och under december (Detta årets datum är nov 27-28 & dec, 4-5, 11-12, 18-19) sittning 17.00 eller 20.00 serverar vi middagar med asiatiska smaker i en 8 rätters sharing-meny! Priset är väldigt förmånliga 495:-/person och grymt härligt alternativ om man vill prova något annat än den klassiska julmaten som är samma varje år. Boka ert bord redan nu! (större grupper som företag kan självklart boka detta på vardagar under perioden)

Boka bord

Just nu har vi öppet på Trattorian (publiks övervåning) för bordsbokning sker via mailen.
I oktober har vi öppet publiks matsal med en satt meny med hummer & vilt middagar,
Bokning sker vida bokningsystemet här nedan. Med två sittningar 17.00 & 20.00

Fullbokat?

Ring oss eller maila till info@publiklysekil.nu

Vi har även alltid obokningsbara platser i restaurangen för drop in-gäster.

Backyard

På Backyard tar vi inga bokningar,
bara drop in platser.

Speciella önskemål

I vår restaurang finns både höga och låga bord. Om ni inte har möjlighet att sitta på höga stolar så notera gärna detta i er bokning så att vi kan ta hänsyn till det.

Publik är en kontantfri restaurang. Här kan du betala med kort eller swish.