Nyhetsbrev

Nyheter

ALLA HJÄRTANS DAG-HELGEN PÅ PUBLIK (12-14 Feb)
LÄSVÄRT (DELA & SPRID GÄRNA) 

Förutom att vi siktar på att slå upp portarna i Påsk, så tänker vi smygöppna lite redan till Alla hjärtans dag-helgen!

Passa på att skäm bort någon du tycker om med vällagat & smarrigt käk! Vi kommer erbjuda en extra laddad 7-rätters-meny för att avnjuta på Publik på Fredagen eller Lördagen 12 & 13 Feb! Endast bordsbokning med begränsade sittplatser! 495:- är “fyndpriset” på denna middag, och vi rekommenderar självklart ingen att missa detta tillfälle!

Självklart följer vi alla restriktioner och rekommendationer ang. corona-pandemin. 
Och för alla er som känner att ni vill vänta med restaurangbesök
så kör vi en naturligtvis i dessa tider en  “äta hemma-variant” i form av en  

Trerätters Alla hjärtans dag-Helgkasse i lämpligt take away-format.
Priset på denna Trerättersmeny är endast 295:- 
Boka senast torsdagen 11 Feb för upphämtning den dagen man vill avnjuta middagen,
(mellan kl 16-17) Fredag, Lördag eller Söndag
Hör av er med bordsbokning eller take away-bokning via mail eller telefon 

info@publiklysekil.nu eller 0523-459696Boka Bord

Meny på Publik – Alla hjärtans dag 495:- 

-Tartlette med lättrökt regnbågsfilé & mixad västerbottenost-kräm
-Skummig jordärtskockssoppa med confiterat vaktel-lår & rived gravad äggula
-Friterad dumpling med anklever med karamelliserad lökkräm
-Råbiff, picklade trattkantareller, grillad svartrot, torkad dill & krispig potatis
-Frasigt friterad havskräfta “LL91” med Gochujang, sesam & snabbpicklad gurka
-Hällstekt Oxfilé med vattenkrasse, syrad lök & vispat smör “ras el hanout”
-Citrontartelette, med nykörd hallonsorbet & italiensk maräng

Take away – Trerätters “Alla hjärtans dag-Helgkasse” 295:- 

Förrätt 
Tartar på lättrökt regnbåge, med citronsyrad lök, regnbågsrom, ärtsoja “liura” från sälen,
västerbottensostkräm, dill & krasse samt krispig potatis

Varmrätt
Kryddstekt flankstek, med krämig potatisgratäng med jordärtskockor & 
lagrad ost, hällristade grönsaker & bakade & “snabbpicklade” tomater samt 
Publiks café de paris-sås 

Efterrätt
Klassisk citrontartelette, med hallon & italiensk maräng