Boka helgkasse

Helgkassar

Tex. Wienerschnitzel med rödvinssky, kryddsmör, potatissallad med vinägerkokt lök, kapris, grönkål & citron

Här presenterar vi våra helgkassar.

Bjud era nära och kära på ”en smarrig Publik-middag” hemma.
Vi erbjuder en helgkasse innehållande en trerätters-middag
i en lämplig “äta hemma-form”

Vi lagar & förbereder maten så långt vi kan och överlämnar
åt er att göra den sista touchen (enligt våra bifogade instruktioner)

Du bokar senast onsdagar. 
Boka enklast direkt här på hemsida eller via mail info@publiklysekil.nu

Hämta kassen på Publik den dagen du/ni vill avnjuta middagen,
mellan kl 16-17 på fredag eller lördag

Helgkasse menyn 5 – 6 Mars

Förrätt 
Tataki-sotad sashimi-lax med syrad kålrot , yuzu, “sean connery-majo”, 
ingefära, koriander & frasigt vetekrisp med “sju japanska kryddor”

Varmrätt
Svensk oxkind, rödvinsbrässerad och serveras med gräddig sås på buljongen, 
rostade rotfrukter & potatis, pressgurka & hemgjord svartvinbärsgelé

Efterrätt
hallon/vaniljglass med lakritsmaränger & hallon

295:- per person

Till helgen kommer vi dessutom utveckla det lite genom att erbjuda en extra rätt utöver
kassens tre rätter i form av en smarrig råbiff för 135 spänn (anpassad för att dela på två
personer), så får man möjlighet till lite “sharing” om man önskar!

Extra tillval 135:-
Råbiff “Publiks asiatiska” med sojapicklad svamp, fermenterad chilimajo, 
soja/brynt smör, wasabi, regnbågsrom & frasigt sesamkrisp