Boka helgkasse & Take away

Helgkassar & Take away

Beställ enkelt take away via ancon order

Nu kan du beställa din favoritmat
direkt från webbläsaren

Helgkasse

Tex. Wienerschnitzel med rödvinssky, kryddsmör, potatissallad med vinägerkokt lök, kapris, grönkål & citron

Här presenterar vi våra helgkassar.

Bjud era nära och kära på ”en smarrig Publik-middag” hemma.
Vi erbjuder en helgkasse innehållande en trerätters-middag
i en lämplig “äta hemma-form”

Vi lagar & förbereder maten så långt vi kan och överlämnar
åt er att göra den sista touchen (enligt våra bifogade instruktioner)

Du bokar senast onsdagar. 
Boka enklast direkt här på hemsida eller via mail info@publiklysekil.nu

Hämta kassen på Publik den dagen du/ni vill avnjuta middagen,
mellan kl 16-17 på fredag eller lördag

Helgkasse v.19
Kristi himmelsfärd

Förrätt 
lättrökt regnbågslax, grillad majjo, ramslöksglaserad grön sparris, 
syrad fänkål, regnbågsrom, dill & frasiga rågbrödssmulor

Varmrätt
Bräserad svensk oxkind med vårgrönsaker, senapsfrön, krämig grönpepparsås, 
rostad potatis, pressgurka & hemgjord svartvinbärsgelé

Efterrätt
Rabarbersmulpaj & klassisk vaniljsås

Pris per person 345:-

Helgkasse v.21
Signerad av Årets kock, Martin Moses

Förrätt
Svensk hängmörad biff, gravad & sotad, serveras med krämig & syrad jordärtskocka, 
grön sparris, ramslöksemulsion, grillade lökar, frasig potatis, riven kornost & “Spekerödsörter”

Varmrätt
Rödtungafilé, bakad med citronsmör, serveras med “sallad” på gurka,
hyvlad rädisa & sjökorall, krämig blåmusselsås med skurna örter & regnbågsrom
samt pressad terrin på färskpotatis smaksatt med brynt

Efterrätt
Hallonmousse, citroncurd, färska & frystorkade hallon, lakrits & maränger

Pris per person 395:-