Om oss

Publik sedan 2015. Publik kan beskrivas som en modern bistro med en varierande meny där smakkombinationer inspirerade från bland annat västkusten, japan och sydamerika ger gästen en spännande matupplevelse.

Det var här resan började sommaren 2014 med ett food truck-inspirerat koncept i en gammal fiskvagn på andra sidan gatan. Vagnen mötte tyvärr sitt slut efter sommaren 2017, men 2020 öppnade vi upp dörrarna igen fast i Publik huset med en pang-uteservering på bryggan med maximal havsutsikt. 
Maten är foodtrukstuk & okomplicerad samt välsmakande för en billig peng. Allt serveras över disk och är enkelt att antingen att ta med sig till playan eller äta & dricka hos oss här på bryggan, eller varför inte köra en “drive-thru” på havet med båten.

Sedan 2017 har Epoque i Göteborg varit för oss att du som gäst ska känna att du kliver in i vårt vardagsrum. Stämningen är avslappnad och varm.
Du är lika välkommen om du vill ta ett glas i baren, slinka in på något litet eller för att ha en helkväll.
Menyn skrivs efter säsong och består av rejäl & ärlig mat som tillagas med passion och kärlek men på ett okomplicerat sätt med en stabil grund i svensk mattradition och svenska smaker. Vi ställer höga krav på råvaror och leverantörer för att kunna erbjuda en riktigt bra produkt till våra gäster.
Epoque ligger på Södra Vägen 8, mitt i händelsernas centrum ett stenkast ifrån Götaplatsen, Liseberg och Scandinavium

På restaurang Human i Göteborg serverar vi vår
 tolkning av det moderna nordiska köket, 
med fokus på närproducerade råvaror i säsong.

Utsedda till Årets Affärskrog 2022 av Dagens Industri

Jobba med oss? Ansök här